Mbappe -straf lader PSG vinde Angers

Paris Saint-Germain måtte stole på et 87. minuts straffespark af Kylian Mbappe i fodboldtrøjer for at slå Angers 2-1 i Parc des Princes fredag ​​aften.

Paris Saint-Germain var uden dem som Lionel Messi, Neymar, Angel Di Maria og Marquinhos i psg trøje mod Angers SCO, og det viste sig i deres slanke fremvisning, da de franske giganter skrabede en sejr over en af ​​Ligue 1's overraskelsespakker hidtil.

PSG måtte komme bagfra, med Danilo Pereira på vej i udligningen midtvejs i anden halvleg, efter at Angelo Fulgini havde givet udeholdet føringen i Parc des Princes. Spot-sparket blev tildelt, efter at VAR-embedsmænd pålagde dommeren på banen at gennemgå Pierrick Capelles håndbold fra Mauro Icardis hovedstød. Endelig afsluttede Mbappé nær slutningen jobbet for Pochettinos side for at forsegle comebacket. Tre minutter efter den første VAR -kontrol tog Mbappe straffen og affyrede den i nederste højre hjørne. Publikum i fodboldtrøjer jublede begejstret.

Sejr ser PSG rykke ni point foran i toppen af ​​Ligue 1 og undgå nederlag bagfra, efter at deres 100% start blev afsluttet af Rennes inden den internationale pause. Spillerne fra PSG i psg trøje fik det til at se ud som om, de næsten ikke kunne stille et sammenhængende udvalg med 90 flere arbejdede minutter, hvor de egentlig ikke fortjente meget mere end et point, og Angers endda kunne føle sig foruroliget over det i betragtning af deres første halvdel mestring af Les Parisiens . Mens Angers sandsynligvis vil kontrollere weekendens resultater for at se, om de kan beholde deres plads i top 4.